T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Volkswagens voor rolstoelgebruikers

Volkswagens voor rolstoelgebruikers

Oplossingen op maat

Bij Volkswagen Tavernier te Zedelgem kan je terecht voor wagens die kunnen worden aangepast voor rolstoelgebruikers. Voor elke toepassing heeft garage Tavernier een liftsysteem op maat. Wij zorgen voor onbeperkte toegang, aangepast aan uw specifieke noden en budget. Enerzijds beschikken we over een systeem met een praktische lift dat nieuwe mogelijkheden geeft aan minder-mobielen. Anderzijds bieden wij een compacte laadbrug die dan weer gemakkelijker is en sneller.

Kwaliteit gegarandeerd

Garage Tavernier is uw Volkswagen concessiehouder en draagt kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. De voertuigen met lift of laadbrug zijn dan ook zeer degelijk afgewerkt. Elk voertuig is uitgerust met TUFF-goedgekeurde veiligheidsgordels. Maar veiligheid hangt ook samen met comfort en gebruiksgemak. Stuurbekrachtiging is dan ook standaard.

Totale service

Afhankelijk van uw vraag en uw noden begeleiden wij u bij het nemen van uw beslissing. Wij staan u bij met raad en daad. Wij maken de inrichting van uw wagen volledig op maat van uw wensen. Ook voor het onderhoud van uw ingerichte wagen kan u bij ons terecht.

Voor groepen en particulieren

Deze voertuigen met lift of laadbrug zijn de perfecte oplossing voor minder-mobielen. Ze zijn volledig aangepast aan rolstoelgebruikers en de perfecte oplossing voor instellingen, rusthuizen, scholen, taxibedrijven, enz. maar ook voor particulieren werkt Tavernier een aangepaste formule uit.

Wil je hier meer over weten of heb je een specifieke vraag hierover? Aarzel niet om ons te contacteren »

Aantal keer bekeken (3732)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen