T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars

Volkswagen Fleet

Auteur: tavernierzedelgem.be/zaterdag 19 januari 2013/Categorieën: bedrijfswagens

Rate this article:
3.5

Volkswagen Tavernier heeft een zeer sterke positie in de wereld van Volkswagen, die duidelijk tot uiting komt op de "Fleet"-markt.

Product

De legendarische kwaliteit van Volkswagen-voertuigen reikt heel wat verder dan esthetische of subjectieve beschouwingen: dankzij deze kwaliteit, hebben die voertuigen een van de laagste kilometerkosten op de markt. De zeer scherp berekende onderhoudskosten, het zeer lage verbruik, de hoge inruilwaarde en de aan de fiscale wetgeving aangepaste motorisaties, zijn alle troeven die de kost van elk Volkswagen-bedrijfsvoertuig optimaliseren. Een niet te verwaarlozen voordeel, dat nog vergroot wordt door het sterke imago dat Volkswagen aan uw firma geeft, namelijk dat van een wereldberoemd marktleider.

Service

Dat is geen ijdel woord. Volkswagen heeft immers een van de grootste distributienetwerken ter wereld, zodat u gegarandeerd overal en in alle omstandigheden snel wordt geholpen.

Maar u beter bedienen, betekent ook u beter kennen. Doordat we trachten zelfs uw geringste behoeften als Fleet-klant te kennen, kan het Volkswagen-netwerk u een echte kwaliteitsservice verlenen. En een in alle opzichten beproefde vakkundigheid, de waarborg voor een vertrouwensrelatie op lange termijn.

Modaliteiten

Wanneer kan u worden beschouwd als fleetklant? Aan welke voorwaarden moet worden voldaan?

In het kader van uw professionele activiteiten, beschikt U over een vloot van minstens 6 voertuigen (alle merken, bedrijfsvoertuigen < 5.0T inbegrepen), op dat ogenblik wordt u als een fleetklant beschouwd en heeft u toegang tot de basisfleetvoorwaarden, uiterst interessante voorwaarden bij het volledige officiële Volkswagen-net in België.

Indien uw wagenpark bovendien bestaat uit minstens 10 voertuigen of indien u er zich toe wenst te verbinden minimum 3, 16 of 36 voertuigen van de merken Volkswagen, Skoda, Seat en/of Audi aan te kopen binnen een periode van 12 maanden, krijgt U toegang tot onze fleetovereenkomsten. Deze voorwaarden verlenen u wagenmatisch bijkomende kortingen, rechtstreeks gelinkt aan uw verbintenis ten opzichte van onze merken. Ons voltallig team staat volledig ter beschikking voor alle bijkomende inlichtingen. contacteer ons»

Fleet International

De groep Volkswagen AG heeft een internationale Fleet-cel voor de 5 merken van de groep. Deze cel coördineert de internationale Fleet-contracten met het oog op een coherent algemeen beleid.

Wanneer u zo een internationale overeenkomst aangaat, profiteert u wagenmatisch van bijkomende voordelen bovenop degene die u reeds in uw land kreeg.

Om een internationale overeenkomst te sluiten, moet uw onderneming aan 2 voorwaarden voldoen: in minstens 2 Europese landen buiten Duitsland aanwezig zijn en zich ertoe verbinden jaarlijks minstens 100 voertuigen van de merken van de groep te bestellen

Onze diensten voor bedrijven

Samen met de Volkswagen-organisatie, hebben wij een aantal diensten ontwikkeld, om uw mobiliteit te optimaliseren en de gebruikskosten van uw Volkswagen in de hand te houden. Om te beginnen zorgen we voor een spreiding van de modellen in onze vloot van vervangwagens. Men kan dus mits telefonische reservatie een gelijkaardig voertuig bekomen als dat die wordt binnengebracht. Op die manier gaat geen kostbare wachttijd verloren!

WeCare en WeCare Fleet

Dit is een buitengewoon onderhouds- en herstellingscontract zeer voordelig en enkel en alleen voor de bedrijven.

Voor een periode die u zelf bepaalt, van 3 tot 12 jaar of tot 300.000 kilometer, beschermt WeCare u tegen elke onaangename verrassing. Afgezien van de banden, krijgt u geen facturen meer voor technische interventies of slijtage. WeCare neemt alles op zich : olieverversingen, onderhoud, remschijven, uitlaat, ruitenwissers, … en ja, zelfs de motor.
Bij WeCare Fleet daarentegen zijn de herstellingen aan banden eveneens inbegrepen, met uitgezonderd de winter- en zomerbanden wissel.

Het WeCare contract bevat ook een volledige bijstandsverzekering voor u en uw gezin over de hele wereld, en voor uw wagen over heel Europa.Voor een bescheiden maandelijks bedrag heeft u een gerust gemoed… en een gesloten portefeuille.

  • met uw WeCare-kaart kunt u zich naar gelijk welke officiële verdeler begeven in België. De onverwachte interventies in het buitenland komen eveneens in aanmerking.
  • flexibiliteit: mocht u anders rijden dan verwacht, wordt uw contract wagenmatisch aangepast, naar omhoog of naar omlaag.
  • beëindiging van het contract : u mag uw contract opzeggen wanneer u wil; de maandelijkse betalingen worden stopgezet.
  • wat wordt gedekt : alle mechanische en elektrische interventies die nodig zijn voor een goed functioneren van uw wagen.
  • andere voordelen : een wagen altijd in perfecte staat, een meerwaarde bij de verkoop, de overdraagbaarheid van het contract in geval van verkoop van uw wagen, een bijstand 24 uur per dag.

Aantal keer bekeken (3201)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen