T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Uitlijnen van alle merken

Uitlijnen van alle merken

Het is belangrijk dat de 4 wielen van uw wagen correct uitgelijnd zijn. Een voertuig is juist uitgelijnd wanneer alle onderdelen van de ophanging en de stuurinrichting in goede staat zijn en wanneer de band/ wielconstructies rechtuit lopen.

De meest voorkomende symptomen van een wagen waarvan de uitlijning niet correct is uitgevoerd zijn onregelmatige of snelle bandenslijtage of het naar links of rechts trekken van de wagen. Als u dit soort problemen opmerkt zijn uw wielen waarschijnlijk niet goed uitgelijnd. In dit geval adviseert garage Tavernier om de uitlijning te laten controleren door ons. Wij beschikken over moderne, computergestuurde Hunter uitlijnapparatuur.

De beste uitlijning is nog steeds een vierwieluitlijning. Met behulp van onze Hunter uitlijnapparatuur kunnen wij een nauwkeurige vierwieluitlijning aan uw wagen uitvoeren. Deze software beschikt over een zeer grote database met voertuig-specifieke uitlijngegevens en geeft ons informatie over vele gepatenteerde afstelprocedures. Bij dit type van uitlijning plaatst de monteur een instrument op de 4 wielen en meet de dynamica van het voertuig op alle wielen. Tegenwoordig hebben heel veel wagens een afstelbare achterwielophanging. Maar zelfs bij wagens die achteraan niet afstelbaar zijn, biedt een vierwieluitlijning de monteur de mogelijkheid om trekproblemen op de achteras te identificeren en ze te compenseren met verandering van de afstelling van de voorwielen.

De tweewieluitlijning, waarbij alleen de voorwielen worden uitgelijnd ten opzichte van de hartlijn, wordt nog weinig toegepast.

Aantal keer bekeken (2106)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen