T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Ons assortiment bagagedragers

Ons assortiment bagagedragers

Auteur: tavernierzedelgem.be/donderdag 24 oktober 2013/Categorieën: accessoires

Rate this article:
3.7

Wij bieden u een ruim assortiment bagagedragers van de merken Thule, Thule professional, Allmet en Kamei? Bent u op zoek naar een dakkoffer, dakdrager of fietsdrager voor uw wagen?  Of een loopplaat, een ladderrol of industriële bagagedrager voor uw bedrijfswagen? Bij Volkswagen garage Tavernier bieden wij u het ruimste assortiment bagagedragers.

Onze merken

Thule & Thule professional

Thule is een premium merk dat wereldwijd bekend staat voor een breed assortiment aan producten op het gebied van vervoer van uitrusting met de wagen. Bij ons kan u terecht voor dakkoffers, dakdragers, fietsdragers, oplossingen voor wintersport en watersport van het merk Thule.

Ook op professioneel gebied kan je bij ons terecht. Het Thule Professional dakdrager systeem is een unieke oplossing, speciaal ontworpen voor de vraag van vakmensen die materiaal meenemen. Met Thule Professional heeft u het laadsysteem op maat van uw behoeften.

Allmet

Wij zijn tevens verdeler van Allmet. Allmet is in de sector van bedrijfsvoertuigen gekend voor zijn degelijke bagagedragers en accessoires op maat. Bent u op zoek naar een industriële bagagedrager voor intensief gebruik? Of misschien zoekt u ladderrol, loopplaat of ladder met antisliptredes voor bij uw bagagedrager?

Kamei

Bij ons kan u ook terecht voor Kamei dakkoffers (skiboxen en bagageboxen) en de uitgebreide Kamei accessoires.

contacteer ons voor meer informatie

 

Aantal keer bekeken (2637)/Reacties (0)

Tags:
Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen