T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Onderhoud

Onderhoud

Iedere wagen heeft op geregelde basis onderhoud nodig. Een goed onderhouden wagen biedt u zekerheid en waarborgt uw rijcomfort.

Defecten worden tijdig gesignaleerd en hierdoor voorkomt u onnodige herstellingen. Lang doorrijden met een klein mankement kan leiden tot grotere schade en kosten. Laat uw wagen dus regelmatig onderhouden. Zo is de kans kleiner dat u onnodig hoeft lang te komen.

Uw onderhoudskosten worden gespreid over een lange periode. Eventuele herstellingen en vervanging van onderdelen hopen zich niet op. Als u niet verrast wilt worden door die hogere kosten, is het verstandig jaarlijks uw wagen langs te brengen voor een controlebeurt.

Bovendien heeft een goed onderhouden wagen een hogere restwaarde en is het beter voor het milieu.

Bij garage Tavernier kan u terecht voor het onderhoud van uw wagen, dit volgens de hoogste eisen.

volkswagen, audi, skoda, seat, porsche en tweedehandswagens door ons geleverd

Voor onze klanten die bij ons een tweedehandswagen kochten van een ander merk bieden wij eveneens de mogelijkheid aan om het onderhoud bij ons te laten gebeuren.

Tavernier werkplaats

Tavernier beschikt over een moderne en professionele werkplaats met zeer ervaren monteurs die op geregelde basis getraind worden en op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen. Wij beschikken over de allernieuwste testapparatuur en software om elektronische storingen op te lossen, dit ongeacht het merk.

Door onze moderne bedrijfsvoering wordt uw wagen snel en efficiënt onderhouden en hersteld. Hierdoor blijft de kwaliteit van het werk hoog en zijn de kosten laag. Wij onderhouden en herstellen wagens van alle Duitse merken.

Onderhoudsadvies

Aangezien iedere bestuurder op een andere manier gebruik maakt van zijn of haar wagen geven wij aan al onze klanten persoonlijk en professioneel advies. Het is belangrijk dat de vorm van het onderhoud aansluit bij uw rijgedrag:

Indien u ongeveer 30.000 kilometer per jaar rijdt, is de Longlife Service (VOI) de beste keuze. De meeste (Volks)wagens van na 2001 hebben een boardcomputer die op basis van uw rijgedrag het onderhoudsmoment bepaalt. Voor deze wagens werkt het onderhoudsadvies iets anders. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar. Deze technologie heet VOI: verlengde onderhoudsinterval. De werkzaamheden bij deze beurt zijn ook variabel; afhankelijk van de slijtage worden er onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Het gaat verder dan een grote onderhoudsbeurt, omdat uw wagen weer maximaal 30.000 kilometer of 2 jaar moet kunnen rijden tot de volgende onderhoudsbeurt.

Indien u gemiddeld 15.000 kilometer per jaar rijdt. Een grote of kleine beurt na een vast aantal kilometers, bijvoorbeeld iedere 15.000 kilometer, is dan de beste optie.

Indien u weinig kilometer rijdt, dus jaarlijks minder dan 15.000, maar wel behoefte heeft aan jaarlijkse zekerheid, kan de jaarbeurt een oplossing zijn. Uw wagen wordt 1x per jaar gecontroleerd, rekening houdend met uw lage kilometrage.

Onze onderhoudsafdeling maakt met u duidelijke afspraken over kosten en tijdsduur. Extra werkzaamheden zullen dan ook uitsluitend na overleg worden uitgevoerd. U komt dan niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Bij Tavernier krijgt u een goede service en dit alles tegen een zeer betaalbare prijs. Eén van onze doelen is een tevreden en trouwe klant te maken.

 

Aantal keer bekeken (3648)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen