T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Garantie

Garantie

De technologie van de Volkswagen voertuigen, hun betrouwbaarheid en de constante verbetering van de kwalificatie en knowhow van de Volkswagen Commercial Vehicles organisatie, laat ons toe u verschillende waarborgen van lange duur aan te bieden. Om te genieten van de waarborg dienen de onderhoudsbeurten en de herstellingen, ook aan de carrosserie, uitgevoerd te worden binnen de Volkswagen Commercial Vehicles organisatie.

De Volkswagen Commercial Vehicles waarborgen zijn geldig bij alle Volkswagen Commercial Vehicles Service Partners in Europa.

Mobiliteitsgarantie

Deze Mobiliteitsgarantie weerspiegelt het vertrouwen dat wij hebben in de betrouwbaarheid van onze wagens en van de kwaliteit van de service die verleend wordt door de Volkswagen Service Partners. Zij blijft geldig gedurende de volledige levensduur van de wagen onbeperkt in tijd en kilometer.

Deze heeft tot doel de nadelige gevolgen te beperken die kunnen voortvloeien uit een plotse panne die de immobilisatie van het voertuig tot gevolg heeft.

De volgende kosten worden gedekt door de Mobiliteitsgarantie:

 • De depannage van de wagen 24u op 24 en 7 dagen op 7
 • indien nodig het afslepen naar de dichtstbijzijnde Volkswagen Service Partner
 • indien de herstelling niet binnen de 3 uren kan gebeuren, de terugbetaling van de kosten voor een vervangwagen gedurende max. 3 dagen
 • of, als alternatief voor de vervangwagen, de hotelkosten voor 1 nacht (ontbijt inbegrepen), voor alle inzittenden van de wagen.
 • de kosten voor taxi, trein of bus voor een max. van 77 €.
 • De terugbetaling van deze kosten gebeurt door de Volkswagen Service Partner die het laatste onderhoud heeft uitgevoerd.

waarborgen op wagens

 • Waarborg van 2 jaar op nieuw aangekochte wagen, zonder kilometerbeperking. Alle kosten van onderdelen en uurloon zijn ten laste van ons, wanneer uw Volkswagen een constructiefout zou vertonen tijdens de eerste twee jaar na levering.
 • Waarborg van 3 jaar op de verf van het koetswerk: wanneer binnen de drie jaar volgend op de levering van uw Volkswagen, de lak een fout zou vertonen, wordt hieraan verholpen, voor zover de wagen na ongeval hersteld werd volgens de Volkswagen Commercial Vehicles normen.
 • Waarborg van 12 jaar tegen doorroesten: met doorroesten verstaan wij het roesten van de wagen van binnen naar buiten. Mocht dit het geval zijn binnen de 12 jaar na de datum van levering, dan zullen wij de kosten voor de herstelling hiervan volledig ten laste nemen. Deze waarborg is geldig op de Caddy (vanaf model 2004), Transporter T5 en Crafter. Op de Amarok bedraagt de garantie 6 jaar.

waarborg op herstelling

Op alle herstellingen die garage Tavernier voor u doet krijgt u 2 jaar waarborg (op alle gefactureerde herstellingen - onderdelen en uurloon)

waarborg op My Way tweedehandswagens

Bij aankoop van een tweedehandswagen My way geniet u van de wettelijke garantie van één jaar indien vermeld op de factuur. Dit geldt voor Volkswagen, Audi, Skoda en Seat met maximum 130.000 km en maximum 6 jaar. Andere merken zijn volgens de fabrieksgarantie.

Deze garantie dekt alle vormen van schade (stukken en werkuren) met uitzondering van slijtageonderdelen, stukken die deel uitmaken van een onderhoudsservice, schade na een carrosserieherstelling die niet uitgevoerd werd volgens de voorschriften van de constructeur en accessoires die achteraf gemonteerd werden evenals de desbetreffende werkuren.

Via Europ Assistance heeft u de mogelijkheid deze My Way garantie uit te breiden.

Deze uitbreiding bevat:

 • de mogelijkheid om eventuele herstellingen onder garantie te laten uitvoeren bij een erkend concessiehouder van uw keuze uit het officieel netwerk van het desbetreffende automerk.
 • een onbeperkte kilometerdekking gedurende de volledige garantieperiode, zowel voor particulieren als bedrijven. Dit geldt voor alle merken, ook voor de bestelwagens (max. 5 ton).
 • dekking over heel Europa.
 • 24u op 24u mobiliteitsbijstand. Deze bijstand dekt alle vormen van pech, waaronder ook het verlies van sleutels, het vallen zonder brandstof of het tanken van de verkeerde brandstof, lekke band.

prestaties vergoed in België

- pechverhelping ter plaatse
- slepen tot bij de gewenste concessiehouder
- vervoer van de passagiers naar huis of naar de garage
- vervangwagen (max. 3 werkdagen)

prestaties vergoed in het buitenland

- pechverhelping ter plaatse
- slepen tot bij de dichtstbijzijnde concessiehouder van het merk
- verder zetten van de reis voor de passagiers of een vervangwagen (max. 2 dagen)
- ter beschikkingstelling van financiële middelen indien nodig

een verlenging tot 2 jaar is mogelijk op aanvraag

Het is moeilijk een gedetailleerde opsomming te maken met alle mogelijke uitzonderingen inbegrepen. Daarom vinden wij het belangrijk u te verwijzen naar onze overeenkomst met Europ Assistance. Deze overeenkomst ligt ter beschikking en kan aangevraagd worden.

Aantal keer bekeken (2627)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen