T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Erkend installateur CNG en keuringsstation voor alle merken

Erkend installateur CNG en keuringsstation voor alle merken

Keuringsstation voor alle merken!

Garage Tavernier is erkend keuringsstation voor CNG voertuigen en dat voor alle merken!

Axel Tavernier, zoon van Stefaan Tavernier, is een gediplomeerde en erkende CNG controleur waardoor Tavernier Zedelgem zich erkend installateur mag noemen. Dit certificaat werd uitgereikt door het Belgisch ministerie.

Een CNG tank heeft een levensduur van 20 jaar en iedere aardgastank op CNG moet om de 4 jaar een keuring ondergaan. Voor keuring, herstelling en garanties op CNG voertuigen kan u dus vanaf nu bij ons terecht.

Onze CNG voertuigen

CNG is de meest milieuvriendelijke brandstof van alle fossiele brandstoffen. In het assortiment bieden wij verschillende wagens op aardgas of CNG, zowel nieuw als tweedehands. In onze buurlanden zijn wagens op aardgas al veel meer ingeburgerd dan bij ons, maar België zit CNG in de lift!

Het assortiment vanVolkswagen is een reeds mooi uitgebreid aanbod waaronder de Up!, Caddy Life en Caddy Van (kort model en maxi model), Golf en de Golf Variant. Onze aardgasvoertuigen werken altijd op 2 brandstoffen nl eerst op aardgas en pas daarna op benzine.

Een tweedehands CNG Volkswagen?

bekijk ons gamma

Een testrit te maken?

Wil je mee met een Volkswagen CNG?

boek een testrit
 

Rijden met een CNG voertuig: comfortabel, voordelig èn beter voor het milieu.

Rijervaring

Op vlak van rijervaring kan je een wagen op aardgas of CNG minimum vergelijken met een wagen op benzine. Enkele karakteristieken zijn onder meer het opmerkelijk stil karakter en het soepel accelereren. Een wagen op CNG heeft ook dezelfde mogelijkheden als benzinevoertuigen: ondergronds parkeren, met uw wagen op een ferry, enz. het kan allemaal.

Goedkoper rijden

De prijzen van klassieke brandstoffen blijven maar stijgen. Hoog tijd dus om aardgas ook als een alternatieve brandstof te overwegen. Je mag momenteel minimum 30% meer neertellen voor een liter diesel of benzine, in vergelijking met een kg CNG.

Naast de prijs van aardgas is een CNG Volkswagen in aankoop bijna hetzelfde dan één die rijdt met diesel of benzine èn zijn er geen BIV of rijtaksen tot 2020. Dat maakt de keuze van een aardgasauto een verstandige investering!

Veilige technologie

Je rijdt op gas en toch is aardgas één van de veiligste manieren om te rijden. Er is tijd noch moeite gespaard om van de aardgastank één van de stevigste onderdelen te maken in een wagen. Tal van studies, technologieën en kwalitatieve materialen zorgen voor een perfect gesloten structuur van de gastank. De strengste crashtests werden uitgevoerd en hebben de stevigheid voor 100% aangetoond. Aardgas is trouwens lichter dan lucht en vervliegt onmiddellijk bij een lek. Je kan dus met een gerust hart rijden op gas.
 

CNG tankstations in de buurt

Het netwerk van tankstations voor aardgas is in volle ontwikkeling. In heel België en ook in Zedelgem kan je reeds aardgas tanken. Het netwerk van tankstations met aardgas wordt voortdurend uitgebreid. Wil je bekijken waar er CNG kan getankt worden? Consulteer de website van de Belgische associatie voor wagens op aardgas (NGVA).

tankstations in de buurt

 

Aantal keer bekeken (4519)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen