T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Crafter en Caddy aangepast voor rolstoelgebruikers

Crafter en Caddy aangepast voor rolstoelgebruikers

Ombouw verzorgd door erkend ombouwer

De Caddy

Wat zeer belangrijk was bij de Caddy is dat een plooibare rolstoel mee vervoert kan worden ÉN dat de dame in kwestie die ZELF in en uit de wagen kan laden. Een vrij simpele grijparm om de rolstoel in en uit de laden werd geplaatst in de koffer en is bedienbaar via een enkele knop.
Daarnaast werd ook een aanpassing gedaan aan de pedalen. Zo werd bij de DSG - automaat een 3de linkse pedaal bijgeplaast. Met een druk op de knop wordt de rechtse pedaal geneutraliseerd en de meest linkse geactiveerd. Zo kan men dus rijden met zowel de linkervoet, indien nodig, maar ook nog steeds met de rechtervoet.

De Crafter

Deze complexere wagen is bestemd voor professionele doeleinden. De mogelijkheid 2 zware elektrische rolstoelen tegelijk en op veilige manier te kunnen vervoeren was essentieel. Net zoals de mogelijkheid van mindervalide mensen maar die nog te been zijn alsnog een comfortabele plaats te geven.

Voor de elektrische rolstoelen werd in de achterzijde zware lift geïnstalleerd die bediend wordt via de afstandsbediening. Zo hoeft niemand iets te tillen. Pas wanneer die grond raakt valt de achterzijde ervan naar beneden om veiligheid te garanderen. Wanneer men de zijdeur rechts openschuift komt er van onder de wagen een extra opstaptrede die op zijn beurt opnieuw verdwijnt na het sluiten van de schuifdeur. De rechterdeur van de cabine is ook uitgerust met zo'n opstaptrede die door een simpel pedaal kan uitschuiven indien gewenst.

 

Neem gerust contact op met iemand van het verkopersteam indien er vragen zijn via info@tavernier.vw.be of via ons contactformulier.

Aantal keer bekeken (6321)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen