T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars
Bedrijfswageninrichtingen

Bedrijfswageninrichtingen

flexibel en praktisch ingerische bedrijfswagens van Bott

Auteur: tavernierzedelgem.be/dinsdag 19 februari 2013/Categorieën: bedrijfswagens

Rate this article:
5.0

De componenten van het bott vario systeem zijn qua afmetingen en bevestigingspunten precies afgestemd op de bedrijfswagens van Volkswagen. Dit heeft als resultaat een zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte, een veilige montage en eenvoudige de-montage. Dit geldt zowel voor de samengestelde modules als voor de inrichting op maat die bott precies aan uw behoeften voormonteert en aflevert. Hierdoor is de combinatie tussen uw Volkswagen en een bott vario bedrijfswageninrichting een in elkaar grijpend systeem. De perfecte eenheid als basis voor uw efficiëntie!

De uitrusting moet kloppen. Daarom is de primaire taak van iedere bedrijfswageninrichting een optimale ruimtebenutting. In een kleine ruimte worden alle benodigde gereedschappen en onderdelen veilig vervoerd. Bij de klant is dan alles snel grijpbaar en overzichtelijk opgeborgen en dat is van essentieel belang voor de snelheid van werken.

Wij zorgen bij elk uniek modulair ontwerp voor de meest efficiënte oplossing. Een hoogwaardige afwerking en crash-getest volgens de ECE R44 normering, want uw veiligheid heeft onze prioriteit. Een intelligente materiaalmix en consequente constructie van de bouwdelen voor meer laadvermogen, bij een geringer eigen gewicht. Onze systemen zijn zeer robuust en stabiel, geconditioneerd voor een lange levensduur.

Materiaalmix

De constructie van de losse bouwdelen en een intelligente mix van materialen, daar staan wij voor. Extra sterk, poeder-gecoat staal, geanodiseerd aluminium en hoogwaardig kunststof. Met deze materiaalmix ontstaat een extreem hoge veiligheid en stabiliteit bij een gering eigen gewicht van de inrichting.

Veiligheid

Bott verricht regelmatig, volgens de op dat moment geldende richtlijnen, verscheidene proeven. Dit in nauwe samenwerking met de automobielindustrie, de TÜV en andere onafhankelijke instituten. Onafhankelijke experts bepalen dan de veiligheid van een voorgemonteerde bedrijfswageninrichting in beladen toestandvast. Men onderzoekt de sterkte van de losse componenten, de verhouding hiertussen en de treksterkte van de montagedelen in een noodsituatie (zoals een ongeval).

Planning

Een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte in de bedrijfswagen is afhankelijk van materialen, gereedschappen en de mate van gebruik hiervan. Branche- of klantspecifieke oplossingen kunnen alleen optimaal uitpakken indien deze van begin af aan meegenomen worden in de planning. Wij bieden een unieke modulariteit, in combinatie met de technische eigenschappen van het systeem, de perfecte basis voor een exact op uw wensen en eisen afgestemde inrichting. Experts plannen daarmee de voor u passende individuele oplossing.

Montage

De vakbekwame inbouw van uw bedrijfswagen is van wezenlijk belang. Het gaat tenslotte om uw veiligheid in het dagelijks verkeer. Onze montagespecialisten garanderen een professionele montage van de inrichting in uw bedrijfswagen: efficiënt gebruik van ruimte, stabiliteit, duurzaamheid, veiligheid en een laag gewicht!

Contact

Bij ons kan u terecht voor een professionele inrichting van uw personenwagen of bedrijfswagen zoals oa Caddy, Transporter (enkel en dubbele cabine), Crafter enz. Kom langs voor meer informatie of contacteer ons»

Aantal keer bekeken (2873)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen