T 050/20.93.81 
Tavernier Classic Cars

Amarok Canyon

Hoogwaardige offroadersynoniem voor avontuur en vrijheid

Auteur: tavernierzedelgem.be/maandag 6 januari 2014/Categorieën: nieuwe modellen, bedrijfswagens

Rate this article:
5.0

Dit speciale model in een opvallende koetswerkkleur maakt indruk met talrijke elementen die typisch zijn voor een ‘lifestyle’ offroadpick-up.

De voornaamste en opvallendste elementen van de Amarok Dubbele cabine Canyon zijn: de  exclusieve kleur "Copper Orange" (andere kleuren ook mogelijk), de zwarte side- en rollbars, de design motorbeschermplaat in koetswerkkleur (behalve voor de donkere koetswerkkleuren), de 17" lichtmetalen velgen "Roca", de opvallende details in de interieuruitrusting en de optionele beugel met vier extra schijnwerpers.

De speciale reeks "Canyon", waarvan de uitrusting gebaseerd is op die van de Amarok Trendline, onderscheidt zich vanaf de eerste aanblik van het seriemodel door zijn opvallende kleur. Het koetswerk met dubbele cabine schittert in de exclusief voor deze versie voorbehouden oranjerode lak "Copper Orange". Optioneel krijgt de Amarok Canyon bovendien een beugel met vier extra schijnwerpers op het dak. De verdonkerde achterlichtblokken, de designbeschermplaat in koetswerkkleur onder de bodem (behalve voor de donkere koetswerkkleuren), de contrasterende zwarte wielkasten en het "Canyon"-opschrift op de deuren en de klep van de laadbak maken de geslaagde look van de Amarok Canyon compleet. De nieuwe designbeugel, de sidebars en de achterbumper in glanzend zwart contrasteren met de kleur van het koetswerk.

De Amarok Canyon is beschikbaar met keuze uit twee TDI-motoren, steeds in combinatie met een permanente of inschakelbare vierwielaandrijving (4MOTION) en een optioneel sperdifferentieel op de achteras. Het speciaal op outdooractiviteiten afgestemde model staat op nieuw vormgegeven lichtmetalen 17-duimswielen "Roca", geschoeid met alleterreinbanden in de maat 245/70 R 17. De gedeeltelijk met leder beklede zetels zijn in twee kleuren afgewerkt. Behalve in de exclusieve koetswerkkleur "Copper Orange" kan de Amarok Canyon ook in de kleuren "Candywit", "Startlight Blue", "Natural Grey", "Sand Beige", "Reflexzilver" en "Deep Black" besteld worden.

Contacteer ons voor meer informatie of kom gerust eens langs!

 

Aantal keer bekeken (2962)/Reacties (0)

Tavernier Zedelgem |  powered by duotix |   |  Inloggen